131223: Nyt Terræn, poesi 2013, ude juleaften

– Jeg har skrevet en splinterny digtsamling i løbet af de seneste par dage, og det har hele tiden været min hensigt at offentliggøre den på Scribd.com d. 24. december som en julegave til alle poesiinteresserede. Dog skal det bemærkes, at digtsamlingen, Nyt Terræn, kun vil være tilgængelig mellem jul og nytår, hvor den atter forsvinder tilbage til min computers pulterkammer. Den er skrevet i et rasende tempo, af en voldsom følelse af nødvendighed; målet har ikke været at skrive perfekt og gennemtænkt, men at skrive mig selv ud og igennem. Endnu mærker jeg teksten i mig, så der er nok lidt endnu, der mangler, men selve hovedteksten er færdiggjort … så må vi se, om jeg tilføjer mere i løbet af i aften, nat og i morgen. Men ja … Nyt Terræn! Min hidtil bedste digtsamling (dog har den jo ikke haft de stærkeste konkurrenter, vel?). Jeg vil anbefale, at man læser med åbne øjne (ellers kan man ikke se noget ), ej I ved, hvad jeg mener! Med åbent sind! Som jeg har skrevet det!

Efter nytår vil jeg skrive videre og redigere og se, hvad der så sker, men først dette. Jeg kommer med en ny opdatering i morgen, men for nu kan I se den annonceringsvideo, jeg også har lagt ud på Youtube og linket til i foregående indlæg. Hav det godt!

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: