Tankefrø hældt over et bål

Jeg har nok været meget tilbageholdende med at lægge blogs ud, fordi jeg med stor sandsynlighed ville fortryde deres tilgængelighed. Nu fylder jeg 22 her d. 19. juni, og der sker så mange forandringer i hovedet på mig. Jeg er ikke helt den samme som for bare et år siden, og jeg tænker sikkert anderledes om et år fra nu. Bliver ens indre mere “roligt” med årene, eller fortsætter forvirringen ufortrødent?

For et år siden var jeg meget optaget af at skabe diskussion om yngre dansk poesi, men det er jeg gået langt væk fra. Nu er jeg mere interesseret i at skrive selv og undgå at tænke på, hvad andre foretager sig. Jeg er selvfølgelig stadig interesseret i samtaler om poesi, men jeg har ikke længere behov for at kritisere eller, nærmest, sætte mine egne holdninger op på et piedestal. Jeg føler mig i bevægelse, fremad! fremad! Men derfor er det også ærgerligt, hvis nogen af de mennesker, jeg talte med sidste år, endnu har et forældet billede af mig liggende på hukommelsens harddisk.

Jeg er nok stadig tøvende med at lægge blogs ud. Der går næppe mange dage eller uger før, jeg tænker at visse digte, essays mm. ikke fungerer, men det er åbenbart en del af charmen ved at have en blog … At der hele sker noget, at man går videre og videre. Lad os se, hvilken vej bloggen går … Så må jeg bare følge med.

Jeg har tidligere lagt digte ud på digte.dk, indtil den side blev nedlagt. Derefter har jeg lagt digte ud på DigteDK.com og Digtenu.dk, men det har jeg ikke gjort i over et år. Dette må være en ny mulighed for at dele udkast og digte med andre. Jeg er ikke særlig vild med, at der kommer dobbeltlinjeafstand i digtene, men det må jeg vel leve med. Ellers må jeg også lægge digtene ud i en pdf-fil, så man kan læse dem, som jeg ønsker, at de skal fremstå.

Men det bryder vel lidt med blogideen. At det meste er samlet her.

Hvad er der mere at sige?

Jeg drikker gift / som at spise glasskår.

Eller så hører jeg Bloc Partys sang Like Eating Glass

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: