Genopbygningen er større end selve skabelsen

Jeg vil nu prøve at lægge flere indlæg ud på min blog. Jeg har aldrig rigtig følt mig motiveret til over en længere periode at lægge essays, digte, billeder med mere ud på denne blog, så den er gået i stå hvert fald to gange nu.

Sidste gang tænkte jeg, at jeg ville lægge essays ud, men denne gang vil jeg koncentrere mig om at “publicere” digte og udkast. På den måde vil jeg nok bedre være i stand til at holde udgivelsesbevægelsen i gang.

Nu er klokken 21:06. Jeg hører Bloc Partys album Four fra 2012. Jeg har forsøgt at udvide min musiksmag, så over de seneste par uger har jeg været meget søgende efter ny musik, og jeg har fundet en del interessante bands! Jeg kan specielt anbefale The Public. På deres hjemmeside wearethepublic.com kan man høre deres sange gratis.

Hav det godt derude!

 

 

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: